top of page

Doorstart Compostgilde

Na een veelbelovende start in 2016 heeft het compostgilde een beetje een slapend bestaan geleid. Nadat de site klaar was lukte het als stuurgroep niet om op èèn lijn te komen en is het initiatief een langzame dood gestorven. Al die tijd heb ik de site wel in de lucht gehouden, omdat ik vond (en vind) dat het wel in een informatiebehoefte voorziet. En omdat ik het zonde vind om de site op te doeken.


De site draait WIX, een dure constructie die me de afgelopen jaren ruim €200,- per jaar heeft gekost. Ik ga de site nu omzetten naar een gratis wordpress site. En dan meteen kijken wat er geactualiseerd moet worden.


De huidige ledenlijst, die ik handmatig moest bijwerken (wat eerlijk gezegd ook al een tijdje niet gebeurd is), wordt vervangen door een wordpress profiel dat je zelf kunt bijhouden. daarin kun je linken naar je eigen website en social media.


De Compostpost (de nieuwsbrief) is ook al heel lang niet meer verstuurd. Het idee is ook dit weer op te pakken. In de vorm van een simpele mailing 2 à 4 keer per jaar. Samengesteld uit ingebrachte bijdragen van leden. Waarbij ik er dan persoonlijk voor waak dat dit een mix wordt van nieuwswaardige en informatieve berichten.


Bij voldoende interesse wil ik ook een jaarlijkse borrel of netwerkgelegenheid voor de leden organiseren, zoals oorspronkelijk ook de opzet was.


Bij deze wil ik je vragen:

Heb je interesse om ( ook) op de nieuwe site als lid vermeld te worden? Lees hier meer
Recent Posts
Volg ons op Twitter
  • Twitter Basic Square
bottom of page