December 7, 2017

September 30, 2017

September 30, 2017

September 30, 2017

September 30, 2017

September 5, 2017

Please reload

Recent Posts

Tekentalent gezocht!

April 20, 2017

 

 

Op de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober) wordt op meer dan 1000 basisscholen een duurzaam verhaal voorgelezen. Speciaal voor de negende editie van de Voorleesactie verschijnt een nieuw boek 'De wereld van Voedsel'. De tekeningen in dit boek worden gemaakt door kinderen en de verhalen worden geschreven door pabo-studenten.

 

 

Tekeningen over compost

 

Compost sluit goed aan bij het thema voedsel & duurzaamheid. Hiervoor zijn we op zoek naar kindertekeningen over compost. Welke kinderen maken in de meivakantie een mooie tekening over compost? Of welke school gaat aan de slag in de klas? Heb je kinderen of scholen in je omgeving, inspireer ze dan om een tekening te maken over compost. Tekeningen ontvangen we graag zo spoedig mogelijk (uiterlijk 5 mei). De tekeningen maken kans om geplaatst te worden in het boek.

 

Meer info over aanleveren van een tekening. Of neem contact op met Esther via esthervandermeer@duurzamepabo.nl.

 

Voorlezen op de basisschool

 

En heb je zin om voor te lezen op de Dag van de Duurzaamheid? Dat kan ook! Meld je samen met een basisschool aan op: http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/scholen en ontvang begin oktober kosteloos een boek. Leuk om te koppelen aan een gesprek of activiteit over composteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons op Twitter
  • Twitter Basic Square

Compostgilde

Vereniging in oprichting, gestart in 2016.

© 2017 Studio Claire Hornn in samenwerking met Compostgilde. All rights reserved.